torsdag 26 april 2012

Moving on!

...tja, hur skall jag säga det här då? "Jag drar nu", kanske?

Nej, Blasphemedia går inte i graven. Däremot byter jag klubb kanske man kan säga, och kommer fortsättningsvis att spela för en av konkurrenterna, WordPress:

http://blasphemedia.wordpress.com

Har lekt med tanken på en flytt från Blogger under en tid, men inte riktigt orkat ta tag i saken. Visst, WordPress har bättre kommentarsfunktioner, flexiblare mallar och (som det verkar) bättre HTML-tolkning, men det har liksom inte riktigt känns värt insatsen.


...förrän nu då. Efter den senaste uppdateringen av admin-gränssnittet här i Blogger började plötsligt HTML-tolkningen gå käpprätt åt helvete; ni har kanske sett att jag fick lov att plocka bort Festivalguiden för att inte HELA bloggens layout (inklusive text i högermenyn) plötsligt skulle bli helt fucked up. Jag är förvisso ingen avancerad webbdesigner, men jag är utan tvivel mer än lovligt analretentiv när det kommer till uppenbara skönhetsfläckar. Won’t do.

Därmed är detta alltså min nya adress:

http://blasphemedia.wordpress.com

Jag kommer förvisso att låta denna Blogger-upplaga ligga kvar under en begränsad tid, men jag kommer inte att svara på några kommentarer här (med detta inlägg som enda undantag) och heller inte att publicera några nya inlägg här. Jag hoppas att ni istället följer med mig till WordPress, så vi kan fortsätta umgås där.

Åh, och en sak till, apropå det: precis som alla andra rockstar-wannabes har även jag ett visst bekräftelsebehov. Tillhör du den vänliga skara som hade länkat till Blasphemedia här på Blogger, hoppas jag att du orkar göra dig besväret att redigera din länk och styra om till WordPress. Pretty please...?

När jag flyttade hit till Blogger från min allra första provider, Nogg.se (don't ask...) avslutade jag med videon till "As I Die" med PARADISE LOST. Så melankolisk tänker jag inte vara denna gång, utan väljer något med mungiporna distinkt mycket mer uppåt:


9 har vågat yttra sig:

Kim sa...

Jag följer dig dit du går, självklart :) Fast kommentarsfunktionen på Wordpress tycker jag är, ursäkta uttrycket, skit. Ingen förhandsgranskning och ingen möjlighet att använda html-kod (hur ska jag nu kunna markera min närvaro med kursiv som jag brukar? ;) Just nu tycks du för övrigt inte ha någon kommentarsfunktion alls på nya hemvisten?

Nå, nog med gnäll :) Lycka till med ny(gaml)a bloggen, ses där!

Blasphemedia sa...

@Kim

Såg att du har hittat kommentera-funktionen även på WordPress nu... :-)

Förutom att klicka på pratbubblan (som är en grej specifikt för den mallen) går det även att gå in på respektive inlägg och bara scrolla ner till botten av sidan!

...och när det gäller HTML-stöd i kommentarerna är det bara att tagga loss - använder du taggar likt "vänsterpil/i/högerpil" blir resultatet precis lika kursivt även på WordPress. :-)

Nosegarden sa...

Får väl göra en sista kommentar och säga farväl… till Blogger och välkommen till WordPress. Gillar WordPress mycket bättre än Blogger så i mina ögon gör du helt rätt :-)

Tomasz Swiesciak sa...

Uppdaterar (och har själv tänkt tanken men orkar inte byta adress en fjärde gång)

Chief Rebel Angel sa...

...Blogger suger faktiskt så jävla hårt.
Jag förstår dig, och funderar på att flytta eller sluta eller vad som helst för att slippa Blogger.
Tyvärr kommer jag nog inte att orka, vilket väl är synd - för det enda som väl biter är om alla flyr deras portal....
Nåväl - jag följer dig dit du går. Förstås!

Blasphemedia sa...

@ Tom & Chief:

Tack för länkningar och support. Har precis beställt hem vad som skall bli priset i en "inflyttningsfest-tävling" på nya boendet, som förhoppningsvis kan funka som ett litet tack... :-)

...och du, Chief, din blogg är allt bra läsvärd även trots ev. Blogger-issues!

moa 97 sa...

Hej
Gillar du musik så rekomenderar jag dig min blogg.
Jag heter Robex och är 16 år jag har intervjuat band sen jag var 14 år. Nu i år har jag börjar intervjua band även i Kina, Japan och många flera stälen över hela värden.
Jag fotar även mycket på frid tiden så misa inter
http://ghgumman.blogg.se/
och gilla gärna om du vill
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=tn_tnmn

Anonym sa...

Theу gіve excellent electriс
cigs with a lot еνen far mοге advancеments veгsuѕ nеw manufаctuгer.


Feel fгеe tо viѕit my ωeb sitе: misfire.theenemy.dk

Anonym sa...

The ideal Guide So that you can Plasma Television:

my homepage; Panasonic PT-AE8000 price

Skicka en kommentar

Du kan använda vissa enklare HTML-taggar.